Inofec Kantoormeubelen

Inofec levert een breed assortiment kantoormeubilair aan een steeds groeiende klantenkring in de Benelux. Inofec werd door Marc Speeckaert in 2001 opgericht in België. Inmiddels bestaat ons team uit 25 medewerkers in Waregem.

Onze missie bestaat erin om mee te zijn, om de nieuwste trends op te sporen. We volgen alle marktontwikkelingen op de voet en passen ons assortiment continu aan. Naast inspireren willen we u ook tonen tot wat Inofec Kantoormeubelen allemaal in staat is. Niet alleen is ons bedrijf in 15 jaar tijd gegroeid van 2 tot 25 medewerkers, ook zijn onze activiteiten fors uitgebreid. In de ruime regio zijn we één van de weinige spelers die de echt grote projecten aankunnen. Kom gerust onze 1000 m2 grote showroom bezoeken of vraag een vrijblijvende offerte aan. We zorgen steeds voor snelle en correcte levering door eigen vakmensen.

We willen professionals in de eerste plaats inspireren

www.inofec.be

HET COLLECTIEF

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LOCATIE

Bedrijven Contact Dagen

Bedrijven Contact Dagen

MISSIE

7 bedrijven vormen één team en slaan de handen in elkaar met als gezamenlijk doel mensen uit verschillende sectoren te ontmoeten. Maak kennis met deze 7 'winnaars' uit de regio. Het hele team nodigt u vriendelijk uit op onze stand "Vive l'Arrivée" tijdens de Bedrijven Contact Dagen te Waregem, stand 324 - 24 en 25 november 2016.

TOEGANGSKAART AANVRAGEN

Kom met ons netwerken bij een culinair hapje en een drankje! De toegang is gratis als u hier uw toegangskaart aanvraagt.