Dwars door Vlaanderen

Dwars door Vlaanderen is, als lid van de Flanders Classics-familie, dé Vlaamse wielerklassieker die traditioneel de start van het “ECHTE” Vlaamse voorjaarswerk inluidt: De leiding over deze klassieker ligt in handen van Carlo Lambrecht en zijn team. Dit wielerevenement, dat geldt als ultieme voorbereiding op de “Ronde Van Vlaanderen”, wordt steevast op anderhalve week voor de ronde verreden. Op deze datum staat de klok een klein beetje stil in en rond Waregem. Een uitbundige menigte van bijna 3000 genodigden en een veelvoud aan toeschouwers maken dit wielerfeest compleet. Dit jaar kijken wij reikhalzend uit naar de 72ste editie, waarop wij u hopelijk ook mogen verwelkomen.

www.ddvl.eu

HET COLLECTIEF

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LOCATIE

Bedrijven Contact Dagen

Bedrijven Contact Dagen

MISSIE

7 bedrijven vormen één team en slaan de handen in elkaar met als gezamenlijk doel mensen uit verschillende sectoren te ontmoeten. Maak kennis met deze 7 'winnaars' uit de regio. Het hele team nodigt u vriendelijk uit op onze stand "Vive l'Arrivée" tijdens de Bedrijven Contact Dagen te Waregem, stand 324 - 24 en 25 november 2016.

TOEGANGSKAART AANVRAGEN

Kom met ons netwerken bij een culinair hapje en een drankje! De toegang is gratis als u hier uw toegangskaart aanvraagt.