BMW Lemmens – Le Couter

Ervoor zorgen dat u jarenlang ten volle geniet van het rijplezier van uw BMW, dat is onze missie bij Le Couter en Lemmens-Le Couter. Dit begint al bij de keuze van uw ideale wagen. Hiervoor verwelkomen onze medewerkers u graag in onze ruime showroom, waar u de talrijke BMW modellen in alle rust kunt ontdekken. Hebt u gekozen? Dan staan de specialisten van onze carrosserie-afdeling en het atelier voortaan tot uw dienst. Met de modernste apparatuur en professionele knowhow zorgen zij ervoor dat uw BMW er jarenlang als nieuw uit ziet en ook zo rijdt, zelfs als u koopt uit ons uitgebreide aanbod eersteklas BMW tweedehandswagens. Laat de vreugde beginnen; breng ons in de nabije toekomst een bezoekje.

BMW

www.lemmenslecouter.be

HET COLLECTIEF

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

LOCATIE

Bedrijven Contact Dagen

Bedrijven Contact Dagen

MISSIE

7 bedrijven vormen één team en slaan de handen in elkaar met als gezamenlijk doel mensen uit verschillende sectoren te ontmoeten. Maak kennis met deze 7 'winnaars' uit de regio. Het hele team nodigt u vriendelijk uit op onze stand "Vive l'Arrivée" tijdens de Bedrijven Contact Dagen te Waregem, stand 324 - 24 en 25 november 2016.

TOEGANGSKAART AANVRAGEN

Kom met ons netwerken bij een culinair hapje en een drankje! De toegang is gratis als u hier uw toegangskaart aanvraagt.